COS Technics

COS Technics

UX & UI Design si Web development

Concept de design

Proiectul COS Technics isi gaseste unicitatea in prezentarea unei industrii calculate, tehnice, masculine, intr-un mod atractiv si clar. Am intuit de la inceput ca linia de design dorita este cea industriala, cu tonuri de gri si cu pete de culoare acolo unde se pune accent pe detalii.

Contrastul dintre culoarea gri petrol si albastrul electrizant confera dinamism si viata unor tonuri sobre. Imaginea este completata de un fundal ce exprima tehnica, precizie, strategie, transpunând astfel in design o parte din valorile ce orienteaza activitatile companiei.

UX, UI & Layout

Fiecare sectiune este delimitata strategic, avand standarde clare de design. Stilul este consecvent si il insoteste pe utilizator in toata calatoria lui prin site, oferind un sentiment de profesionalism, al unei companii ce in decursul existentei sale a adus un plus de valoare in

domeniul constructiilor si instalatiilor, precum si in zona amenajarilor interioare. Intregul website este un portofoliu ce reflecta personalitatea companiei, un brand calculat, bazat pe inovatii si pe executarea lucrarilor cu un grad inalt de profesionalism, in stilurile actuale de design.

Share this project