Servicii

Cu ce va putem ajuta:
UX, UI & Web design

Website-uri ce cuceresc dintr-o singura privire. Ne place sa jonglam cu forme si imagini, linii si culori, surprinzand de fiecare data esenta si unicitatea fiecarui proiect. Fiecare pixel este gandit sa transpuna viziunea clientilor nostri intr-o realitate de neuitat.

Web development

Gandim proiectul intr-un intreg: un design bun este pus in valoare printr-o implementare perfecta. Ne place sa avem o armonie intre pixeli si liniile de cod si avem grija ca fiecare website sa ofere un parcurs lin, intuitiv si o experienta optimizata la maxim.

Magazine online

Dezvoltam magazinele online pe cele mai potrivite platforme pentru proiectele dumneavoastra. Pentru proiectele mai complexe, am dezvoltat o platforma proprie de Ecommerce care se poate individualiza cu absolut orice functionalitati necesare fiecarui magazin.

Aplicatii web

Aveti un proiect mai indraznet? Iubim provocarile mai ales cand vine vorba de aplicatii web. Dezvoltam cu pasiune si multa curiozitate proiecte ce ii pun pe multi la incercare, de la comunitati virtuale la sisteme avansate de gestiune si management din toate domeniile.

Branding

A oferi o identitate vizuala este un proces complex. Noi suntem pregatiti sa va analizam business-ul in cele mai mici detalii pentru a-l exprima asa cum se cuvine. Pornim de la nume, ii conturam un logo, iar apoi un intreg ghid despre cum trebuie utilizat.

Copywriting

Cuvintele ne dezvaluie… si nu am vrea sa lasam asta in mainile unui nestiutor. Trebuie sa te gandesti daca spui prea mult sau prea putin, daca esti suficient de clar dar si un pic intrigant, daca sloganul tau exprima esenta. Dar nu trebuie sa te gandesti singur, de aceea suntem aici.

Securitate IT

Aceste servicii includ: teste de penetrare care ajuta la reperarea eventualelor vulnerabilitati precum si remedierea vulnerabilitatilor unui site web. Rezultatul acestui proces il reprezinta evaluarea obiectiva a sistemului informatic si a necesitatilor acestuia dar si sugerarea solutiilor potrivite pentru remedierea potentialelor vulnerabilitati.

Servicii SEO

Mediul online reprezinta spatiul ideal pentru promovarea unei afaceri, informarea publicului tinta si mentinerea acesteia pe primele locuri in topul preferintelor clientilor. Fiind accesibil persoanelor din intreaga lumea, de toate varstele si din toate domeniile de activitate, mediul online a devenit un agregator de servicii si informatii care face posibil atat succesul unei afaceri, cat si cunoasterea competitiei se realizeaza prin servicii seo.

Grafica publicitara

La suprafata avem formele, textele si culorile, insa in profunzime se gasesc tehnici de neuromarketing ce atrag subliminal. Privirea designer-ului se intrepatrunde astfel cu gandirea strategului pentru rezultate de exceptie in orice circumstanta.

Design de produs

Este ceea ce te face sa intinzi mana la raft. Te atrage prin culori, prin descrierea irezistibila si prin dorinta impulsiva de a-l avea. Aceste lucruri se construiesc cu tact, prin analiza, prin testare si printr-un designer talentat – imaginea este totusi cea care trezeste interesul.

Optimizare SEM

Atunci cand utilizatorii cauta ce aveti de oferit, nu exista niciun motiv pentru care sa nu va intalniti in mediul online. Avand experitiza in Search Engine Marketing, va putem aduce intotdeauna cu succes mai aproape de consumatorii vostri, de ceea ce isi doresc.

Consultanta

Atunci cand experienta noastra intalneste o idee buna de business, inevitabil formeaza un generator de succes. Lasa-ne sa iti dezvaluim din provocarile intalnite si solutiile victorioase, astfel incat sa pleci la drum cu un plan perfect de reusita.