Despre

Despre Atelier de Web si WebWil
Cum lucram si cine suntem
Inceputurile Atelier de Web
2011

Se intampla in anul 2011 cand drumul unui web designer, al unui programator si al unui bun coordonator si organizator s-au intersectat. Nu ne-a luat mult timp sa ne cunoastem si sa observam ca avem idei si scopuri comune, asa ca am pus la cale un plan si intr-un timp destul de scurt proiectul conceput initial a prins contur si a inceput deja sa dea roade. Se implementa strategia unei agentii care sa ofere servicii complete de web design.

Atelier de Web 1.0
2012

N-a durat mult timp de la prima intalnire pana cand a avut loc lansarea primul site: in 2012 am realizat www.site-creare.ro. A fost si momentul in care ne-am specializat in web development, web design, creare si realizare de magazine online, aplicatii web, promovare web si servicii de gazduire.
Atelier de Web 2.0
2013

Identitatea noastra a devenit Atelier de Web si in online. In 2013 am lansat www.yup.ro. Plecand de la preocuparile noastre de baza: conceptul, designul grafic si programarea, am inteles ca mai importante decat ideile si decat munca noastra sunt cerintele si satisfactia clientilor.
Atelier de Web 3.0
2014

Am crescut si ne-am extins activitatea, iar experienta noastra se poate observa in detaliu in fiecare dintre proiectele pe care le-am conceput si pe care le-am dus la bun sfarsit. Portofoliul cumulat ne-a permis in 2014 sa trecem la urmatorul nivel: www.atelierdeweb.ro.
2015
Povestea continua
Iata-ne dupa 4 ani la fel de entuziasti ca la inceput, dar cu o experienta multa mai vasta. Asa am ajuns sa ne specializam in Web development, UI, UX & Web design, Magazine online, Branding, Copywriting, Aplicatii web, Servicii SEO, Optimizare SEM, Grafica publicitara, Design de produs, Social Media si nu in ultimul rand in consultanta de specialitate. Creativitatea, profesionalismul sau atentia la detalii nu ar fi de ajuns daca nu ar fi sustinute de implicarea si pasiunea care ne-au adus in acest punct si care ne vor purta in calatorii viitoare…
2019
Mai puternici, Mai eficienti
In 2019 potrivit Good Firms echipa Atelier de Web apare in  Top Mobile App Development Companies in Romania oferind pe platforma servicii Web Design si Mobile App Development. Din 65 de companii Romanesti active pe platforma ne mandrim cu locul 2 si incercam sa ne depasim limitele pentru a ajunge pe locul 1 in cel mai scurt timp

GoodFirms Badge