Clienti

“Nu am avut niciodata senzatia ca sunt doar clientul unei firme de web design. Intreaga colaborare s-a bazat pe discutii prietenoase si constructive al caror rod s-a dovedit a fi un site cu care pot sa ma mandresc. Prin multa rabdare, atentie la detaliu si evident prin talent, echipa Atelier de Web reuseste sa denote profesionalismul necesar pentru a crea un site de calitate. Si, foarte important pentru un novice in web design ca mine, au reusit prin idei constructive sa modifice forma initiala a site-ului pe care o conturasem eu. Important este ca a fost o colaborare fructuoasa care a avut ca rezultat un site impecabil pe care am reusit sa mi-l administrez singur.”

Vladut Mateianu

Balta Sulimanu

Irma TANASE,
General Manager

Carpet & More
www.mocheta-parchet.ro

“Pasiunea este cuvântul care ne defineşte. Fără pasiunea prietenilor noştri de la atelierdeweb.ro nu reuşeam să ne împrietenim cu dumneavoastră, în condiţiile actuale. Suntem valoroşi, suntem frumoşi, dar echipa de la atelerdeweb.ro ne-a arătat ceea înseamnă artă în materie de web design, adică ceea ce numim … „armonie”.”

Prezentul e continuu. Vă vorbesc pe pagina mea web despre colecţii. E drept, sunt o fanatică a modei, moda mă iubeşte, dar ceea ce nu ştiţi e că sunt o fanatică a prieteniei. Prietenia nu face parte dintr-o colecţie, este însăşi „de colecţie”. Trupa de la www.atelierdeweb.ro e formată din nebuni. Ca mine. Nebuni frumoşi. Dacă spun că sunt profesionişti, sunt falsă. Neah, oamenii ăştia sunt buni rău, sunt cei mai tari în IT, sunt tăticii paginei mele web şi…n-au „silicoane profesionale”.

Bianca Dragusanu

bianca-dragusanu.ro

Flori STANESC,
General Manager

Etiquette Magazine
www.etiquettemagazine.ro

“La început am vrut să devenim parte din elită. În presă şi pentru clienţi. Apoi am realizat că scopul nostru este altul. Elitele sunt discutabile. Am înţeles că trebuie să devenim lideri. Cine ne-a învăţat? Atelierdeweb.ro. Cum au reuşit? Simplu. Dincolo de grafică, de programare şi de orice altceva ce reprezintă o instituţie creatoare de website, ei au şarm. Şi putere. Şi convingere.

www.floor4all.ro

E simplu să faci parchet sau mobilă. E mai greu să vinzi propriile produse, când salariile consumatorilor scad. Pentru noi a devenit, însă, uşor. Ştiţi când? Când au început să pice (scuzaţi pleonasmul) pe jos clienţii noştri, văzând ofertele. Cine ne-a îndrumat? Atelierdeweb.ro. Ca şi noi, sunt profesionişti şi, da, accesibili ca preţ, fără să fie ieftini! O firmă care merită toţi banii, fără să-ţi ia … mobila din casă! Şi mai au şi web design premium!

Andrei CREANGA

Floor4all