Trainart

Trainart

UX & UI Design si Web development www.trainart.ro

Concept de design

TRAINART este o companie romaneasca specializata in servicii integrate de dezvoltare personala pentru segmentul corporate. Slideshow-ul din Homepage ofera site-ului dinamism starnind curiozitatea si optimismul utilizatorului.

Designul, nu foarte incarcat, mentine echilibrul dintre fotografii si text. Fontul ales inspira simplitate dar si seriozitate in acelasi timp. Inca de la prima accesare se observa ca este mai mult decat un site de prezentare.

Platforma folosita

Utilizatorul se poate bucura de o navigare usoara si placuta. Site-ul se bucura de o buna structurare a informatiei, cu un meniu clar care il va ajuta pe utilizator sa isi dea seama ce servicii si beneficii poate oferi compania. Fiecare pagina in parte aduce ceva nou site-ului: de la

impartirea in acte a istoriei companiei, pana la modul neconventional in care se gaseste pagina de contact lasa un aer de originalitate si unicitate. Nici culoarea predominanta (verde) nu este aleasa intamplator, ea ducand cu gandul la speranta, creativitate si de ce nu, chiar putere.

Share this project