ArtDeco

ArtDeco

UX & UI Design si Web development www.artdecomedia.ro

Concept de design

Era evident ca pentru acest proiect inspiratia o sa provina din curentul Art Deco, al anilor 1920-1930. Acesta, sinonim cu luxul si eleganta acelor vremuri, si-a pus amprenta asupra tuturor domeniilor din artele decorative, de la moda la design interior si arhitectura.

Inca de la intrarea in site te gasesti lumea Art Deco, unde fiecare element de design devine o componenta functionala. Meniul este prezentat sub forma de lustre, radioul opreste sau porneste muzica si fiecare element poate deschide pasaje catre diverse informatii.

UX, UI & Layout

Fiecare buton din meniu te poarta intr-o alta incapere din lumea Art Deco. Totusi, sigla companiei ramane aprinsa si in aceeasi pozitie indiferent in ce pagina a website-ului te afli, iar imaginile de fundal ce construiesc limitele incaperii raman constante.

Astfel atentia cade pe elementele de design ce isi schimba componenta in functie de pagina. De exemplu, receptia din homepage se schimba atunci cand este accesata pagina de contact cu un cadru mai restrans, un birou in care sunt primiti clientii companiei.

Share this project