Atelier de web, companie specializată în designul web, șia schimbat numele în Webwil și șia a schimbat adresa in webwil.com. Începând cu anul 2011, Ateilerdeweb oferă servicii profesionale de design web pentru toate categoriile de clienți.

Serviciile oferite de Webwil sunt create pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui client în parte. De la crearea și dezvoltarea de websiteuri simple, la cele complexe, Webwil asigură un design de calitate pentru orice tip de proiect. Odată cu schimbarea numelui, Webwil a lansat și o nouă platformă de creare a websiteurilor, care oferă o gamă variată de instrumente și funcționalități pentru a ajuta clienții săși creeze singuri siteurile. Această platformă este intuitivă și ușor de folosit, iar clienții pot alege dintro gamă de modele profesionale pentru ași crea un website perfect pentru nevoile și așteptările lor.

Webwil oferă, de asemenea, o gamă de servicii de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO), care ajută websiteurile să fie mai ușor de găsit și mai bine indexate în rezultatele căutărilor. Prin intermediul acestor servicii, Webwil își propune să ofere clienților săi un design web de calitate, la un preț accesibil.