REN CMH

REN CMH

Aplicatii Web

Concept de design

REN CMH este o platforma folosita ca baza de date în care se înregistreaza cazuri de CMH (cardiomiopatie hipertrofica) diagnosticate in toata tara. CMH este o afectiune genetica cardiaca complexa si relativ frecventa ( 1: 500 in populatia generala adulta), afectiune care a facut

subiectul investigatiilor si al cercetarilor intense in ultimii 40 de ani. Pentru aceasta aplicatie am dezvoltat un concept unitar si coerent cu o interfata ergonomica si intuitiva care sa asigure utilizatorilor o experienta fluida si facila in parcurgerea diverselor ei zone.

App Development

Am conceput un design simplu, curat si intuitiv, in tonuri de alb, albastru si gri care sa reflecte domeniul medical. Am pus accent pe carcteristicile si performanta bazei de date si am obtinut o platforma stabila, rapida si securizata pentru o buna functionare a aplicatiei.

Fie ca te afli in dashboard-ul aplicatiei sau in fisa unui pacient toate informatiile si functionalitatile sunt clar structurate si usor de folosit. Fiind implementata pe framework-ul Bootstrap, aplicatia se adapteaza cu usurinta pe orice device, de la smartphone-uri si tablete pana la PC-uri.

Share this project